SPECIALIST IN WATERKWALITEIT EN VISZIEKTEN.

We zijn blij u te mogen mededelen dat wij een samenwerking zijn aangegaan met het Koi Health Care Centre. Koi Health Care Centre is een van de eerste bedrijven in Nederland die zich gespecialiseerd heeft in ziekten van Koikarpers. Aan ervaring dus geen gebrek. Onze Koi zullen in de toekomst met regelmaat worden gecontroleerd op ziektes zoals KHV, Parasieten, Wormen, enz.

Al 18 jaar lang kunt u met problemen met vijvervissen terecht bij Koi Health Care Centre. Tegen de meest voorkomende ziekten zijn effectieve bestrijdingsprogramma's ontwikkeld en daarbij wordt rekening gehouden met de specifieke omstandigheden bij de cliŽnt. Inmiddels wordt dan ook door steeds meer Koi-liefhebbers gebruik gemaakt van de adviezen van Koi Health Care Centre.

Voor eenieder die zich wat verder in de gezondheid van de Koi wil verdiepen is een groot deel van de opgedane kennis verwoord in een duidelijke cursushandleiding "Waterkwaliteit en Visziekten", welke jaarlijks bijgewerkt wordt met de nieuwste kennis/ervaringen. Bij een bezoek aan het Koi Health Care Centre kunt u rekenen op deskundige hulp in de persoon van Renť de Greeff. Neem contact op met:

Koi Health Care Centre
Bezuidenhout 25
5427 ER Boekel
Tel. 06-12924648
Website:
www.koihealth.nl

U kunt van maandag tot en met vrijdag (ook 's-avonds) en zaterdag tot 17:00 uur terecht na telefonische afspraak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op onze website vind u Japanse koikarpers, koi's, koi, Sakai, Sakai Fish Farm, Dainichi, Kondo, High quality koi, Koishow, All Japan Koishow,japanse koi, japansekoi, koi karper, japanse koikarper, koikarper, koikarpers, koi karpers, japanse koikarpers, japan koi, vijver, vijvers, vijvervis, vijvervissen, tancho, showa, sanke, shiro, shiro utsuri, kohaku, ginrin, koi specialist, koi speciaalzaak